Sponsors

Jeugdtoernooi 11 juni 2016

Zaterdag 11 juni is er een jeugd toernooi georganiseerd voor leden en niet leden t/m 13 jaar. 12 jongens en meisjes hadden zich hiervoor opgegeven. Om half 10 was iedereen aanwezig en kon er een bakje koffie worden gedronken, en was er de mogelijkheid om alvast een balletje te slaan. 

Er waren drie poules, zodat we de verschillende leeftijden en speelsterktes bij elkaar konden laten tennissen. Er werden drie dubbelwedstrijden van 20 minuten gespeeld met tussendoor de broodnodige versnaperingen.
Om 11.15 waren de wedstrijden gespeeld. Na wat rekenwerk kwam in poule A en B een gelijke stand naar voren. Vier met dezelfde aantal punten en games. Er zijn nog twee tiebreaks gespeeld in een enkel duel om tot een nummer één en twee te komen. Het werden twee spannende tiebreaks met beide de eindstand van 7-5. 

De beide koks die in de keuken stonden, hadden heerlijke broodjes knakworst gemaakt en ook de pizza's waren snel weggewerkt. Na deze lekkernijen was de prijsuitreiking

Hier de uitslagen van het toernooi:

Poule C: 
Ytsje Meirink 1e prijs 
Nynke Keegstra 2e prijs

Poule B: 
Marten Postma 1e prijs
Wytske Meirink 2e prijs

Poule A:
Jonathan Vaassen 1e prijs
Emma Allema 2e prijs

De jeugd was zeer enthousiast en zo’n toernooi is zeker voor herhaling vatbaar. 

Foto's


Filmpje jeugdtraining op zaterdagmorgen 27 februari 2016

Klik hier


Activiteiten voor de jeugd in 2016

Begin april beginnen de tennislessen weer, die ook dit jaar weer door Alex Brouwer worden verzorgd.

Om hier niet helemaal zonder training aan te beginnen én om de jeugd te betrekken bij de Tennisclub organiseren wij gemiddeld 1 zaterdagmorgen per maand een training voor de jeugd.

Hierbij wordt onder leiding van Arvid Tempelman aandacht gegeven aan de warming-up, de techniek, het overspelen, het spelen op klein veld.

Voor het eerste halfjaar zijn de volgende data gepland:

Zaterdag 30 januari van 10.00u tot 11.30/12.00u

Zaterdag 28 februari van 10.00u tot 11.30/12.00u

Zaterdag 19 maart …wordt nog nader bepaald*

Zaterdag 30 april van 10.00u-11.30/12.00

Zaterdag 11 juni van 10.00u-11.30/12.00


Like www.facebook.com/tenniskidsnl
en wees als eerste op de hoogte van de tennisnieuwtjes!
 
 
Spreekbeurt:
Eén van de jeugdleden, Nel Bakker, heeft onlangs een spreekbeurt gemaakt over de mooiste sport natuurlijk "Tennis". Deze willen we jullie niet onthouden. Klik hier voor de complete spreekbeurt. Veel leesplezier.
 
 

Toernooien

In de kantine hangen ook posters van toernooien. De inschrijfformulieren zijn ook in de kantine. Je kunt je ook inschrijven voor toernooien via toernooi@tcmetslawiereo.nl
 

Talenten Regeling voor jeugd onder de 16 jaar

Op voorspraak van jeugd- & wedstrijdcommissie kunnen jeugdspelers/sters voor dispensatie voorgedragen worden aan het bestuur. Het bestuur beslist over het verlenen van de dispensatie.

 
Site gebouwd door Web Bouw en Beheer
Ontwerp gebaseerd op een template van Free Templates