Toernooien van 2016

Herfsttoernooi 28 oktober 2016

Op 28 oktober werd het herfsttoernooi georganiseerd op de Worp van Ropta.We konden 15 deelnemers verwelkomen, welke de sportieve strijd aan wilden gaan. Onder ideale weersomstandigheden, namelijk geen wind en geen zon werden de wedstrijden afgewerkt.

Nadat een ieder 4 wedstrijden had gespeeld konden de punten worden opgeteld en waren de finalisten bekend. In de B-Categorie moesten Hilly van der Wagen en Inez Mellink het opnemen tegen Geke Braaksma en Tjimkje van der Veen. Na een zinderende wedstrijd konden Geke en Tjimkje als winnaars van de baan stappen met een 7-6 overwinning (na een tiebreak).

In de A-Categorie ging de finale tussen Hendrik Nijboer en Erik Turkstra aan de ene kant van het net, tegen Fokke van der Wagen en Edwin van der Meer aan de andere kant. Nadat Fokke en Edwin vlot op een 4-1 voorsprong waren gekomen werden de stramme ledematen van Hendrik en Erik nog een keer aangesproken en wisten ze terug te komen tot 4-3. Edwin en Fokke konden toch de overwinning naar zich toe trekken en met een 6-4 overwinning van de baan stappen. Onder het genot van een hapje en een drankje werd er nog even in de kantine over het geslaagde toernooi nagebabbeld.
Site gebouwd door Web Bouw en Beheer
Ontwerp gebaseerd op een template van Free Templates