Toernooien van 2013

Tenniscompetitie KNLTB regio NoordOost voorjaar 2014
De verenigingscompetitieleiders (VCL) moeten binnenkort  de competitieteams aan de KNLTB doorgeven. heb je nog niet eerder meegedaan in een team en zou je ook graag competitie willen spelen dan kun je hier meer informatie vinden over de soorten en de te spelen data.
Voor opgave en vragen kun je terecht bij onze VCL: Anne Gerrit Postma of Arvid Templeman. hun telefoonnummers staan op onze website bij contactpersonen.

klik hier voor informatie competitiesoorten voorjaar 2014

klik hier voor competitie data


Op zaterdag 2 november  werd het jaarlijkse stamppottoernooi gehouden voor alle leden. Sponsors van dit toernooi zijn Autobedrijf Postma Metslawier en  Om e Noard, Moddergat.


Herfsttoernooi 2013
Zaterdagmiddag 5 oktober werd ons jaarlijks herfsttoernooi gehouden.Enkelkampioenschappen 2013:
Van 24 juni tot 5 juli hebben alle 21 deelnemers poulewedstrijden gespeeld voor een plaats in de finale. Zaterdag 6 juli werden de finales van de enkelkampioenschappen gespeeld. Het was prachtig tennisweer, 24 graden niets te klagen. Er werden dit jaar 5 finales gespeeld door een andere opzet. 

Klik hier voor het verslag.


Openingstoernooi
Zaterdag 30 maart werd het openingstoernooi gespeeld. Qua weer was er niets te klagen. Met 8 graden en het zonnetje erbij was het toch aangenaam tennisweer. Verdeeld over 3 poules ging het toernooi rond 13:00 uur van start. Elke deelnemers kon zich 4 maal 25 minuten inspannen om genoeg punten binnen te slepen voor een finale plaats. Er werden partijen met ruime cijfers gewonnen maar er zaten ook partijen bij die waren tot op het laatste moment erg close.

Rond 16:30 uur werden de finales gespeeld. Hieronder de uitslagen

A-categorie:
1e Arnold Nutma & Hendrik Nijboer
2e Hessel Crans & Geert Crans
3e Anne Gerrit & Johannes Meindersma

B-cateorie:
1e Edwin v/d Meer & Bea Wijnsma
2e Peet Kuiper & Willem Haaksma
3e Erik Turkstra & Jeroen Buisman

C-categorie:
1e Rianne Nutma & Veneya Varikat
2e  Liesbeth Nutma & Geke Braaksma
3e Sietske Schregardus & Vera Nutma

Na de prijsuitreiking werd er nog gezellig geborreld in de kantine.

Clubdubbelkampioenschappen
 
Dinsdag 26 maart werden er twee finales afgewerkt. Eén in de heren-B en de andere in de heren-A.
 
De heren-A titel ging net als voorgaande jaren naar Arnold en Hessel, die te sterk waren voor Douwe en Meindert F. Een paar fases waren spannend en duurden de games lang maar dat wisten Douwe en Meindert niet door te zetten. Arnold en Hessel waren constanter en haalden de partij zonder problemen binnen: 6-2 6-1.
 
De heren-B finale tussen Arvid en Anne-Gerrit tegen Geert en Meindert C was een stuk spannender. De eerste beide sets eindigden in een tiebreak en dat betekende een 3e set. Deze werd uiteindelijk gewonnen door Arvid en Anne-Gerrit.
Geert en Meindert hadden hun kansen gehad in set 2.
Uitslag: 6-7 7-6 6-4.
 
Overigens petje af voor iedereen, want de omstandigheden waren niet prettig om een goede wedstrijd op de mat te leggen.
 
De overwinning in de eerder gespeelde mix-dubbel finale ging naar Anne-Gerrit en Annie S. De tweede plaats ging naar Meindert C en Jelly C
 
 
De winnaars:
 
Heren A: Hessel en Arnold
 
 
 
Heren-B: Arvid en Anne-Gerrit
 
 
Zowel de winnaars als de nummers twee kregen vleesprijzen aangeboden door Ambachtelijk Slagerij Menno Hoekstra uit Anjum.
Site gebouwd door Web Bouw en Beheer
Ontwerp gebaseerd op een template van Free Templates