Toernooien van 2011

Geslaagde spelmiddag
 
Dinsdag 18 oktober heeft TC Metslawier e.o. een spelmiddag georganiseerd voor eigen jeugdleden en voor jongeren tot en met 12 jaar, die het leuk leken om eens kennis te maken met tennis.
Op deze spelmiddag, die bezocht werd door zo'n 30 enthousiaste kinderen, werd door trainer Jasper Meinema en 5 oudere jeugdspelers, op een speelse manier aandacht gegeven aan de techniek, de spelregels en hoe je een wedstrijd speelt.
 
Tijdens een korte, maar hevige regenbui was er ranja en een broodje knakworst. Na deze leerzame en vermoeiende middag verliet niemand de tennisbaan zonder een mooi certificaat.
 
Jeugd Herfsttoernooi
 
Zaterdag 15 oktober werd er niet uitgeslapen door de jeugdleden van TC Metslawier e.o.. Vanaf 9.00 uur namen zij deel aan het Jeugd Herfsttoernooi. Voor diverse kinderen een spannende ochtend, want voor hen was het de eerste keer dat zij aan een toernooi deelnamen.
 
Met vele nieuwe gezichten werd er in twee categorien gespeeld, een groep met nieuwelingen en een groep met gevorderden. Na zes spannende rondes werden uiteindelijk de finales gespeeld. Bij de gevorderden namen Inge Nutma en Melle Turkstra het op tegen Jeltine VIsser en Pieter Joute Meinema en bij de nieuwelingen werd de strijd om de eerste plaats gestreden tussen Djoke Weidenaar(invalster) en Sienna Boonstra tegen Arjen Visser en Nel Bakker.
 
Pieter Joute, Jeltine en Sienna mochten de eerste prijs in ontvangst nemen. Van harte Gefeliciteerd! Het herfsttoernooi werd gespeeld op een mooie zonnige maar koude dag.
 
De leden en ouders kwamen, regelmatig, in de gezellige kantine hun handen warmen. Helaas moest er voor Sienna een cold pack uit de koelkast gehaald worden, zij kreeg een harde bal tegen haar wenkbrauw en voorhoofd aan. Dit leverde haar een dikke bult op. Gelukkig gebeurde dat niet expres.
 
Site gebouwd door Web Bouw en Beheer
Ontwerp gebaseerd op een template van Free Templates